SCHILDERATELIER
  • Schilderatelier met begeleiding in Amersfoort
Vanaf donderdag 5 september 2019 t/m 12 december wordt er weer in een kleinschalig atelier (maximaal 10 personen) bij AVU kunstkader op de Isselt geschilderd. Dit gebeurt op de ochtend onder mijn begeleiding tussen 9.30-12.00 uur. De deelnemers hebben al ervaring in het tekenen en schilderen. De ochtend wordt gestart met een opwarmertje in de vorm van een het uitwisselen van ideeŽn of een korte opdracht. Daarna werkt iedereen zelfstandig aan zijn eigen schilderproject, ook de docent. De schildertechniek is vrij. Op dit moment worden zowel acrylverf als aquarelverf gehanteerd.

Het atelier kent twee doelstellingen: ontwikkeling en ontspanning. Ontwikkeling vindt plaats doordat er gezamenlijk naar het werk wordt gekeken. De deelnemers leren door de feedback en het via allerlei kleine opdrachtjes letterlijk en figuurlijk op andere manieren naar hun werk te kijken. Het draait om het aanboren en voeden van eigen creatieve bronnen. Daarnaast biedt het atelier een plek om tijdens het werk tot zichzelf te komen en te ontspannen. Er wordt naar wens muziek gedraaid, er zijn momenten van koffie en thee en gezelligheid.

De prijs voor deelname bedraagt € 175 voor 10 bijeenkomsten plus 4 keer gratis inhaalles, of € 120 voor 7 bijeenkomsten om de week. Het adres van AVU Kunstkader is Nijverheidsweg-Noord 90 in Amersfoort.

Graag aanmelden via
  • Cursus aquarel voor beginners en gevorderden in Hoevelaken
    Vanaf dinsdagmiddag 1 oktober 2019 van 13.30-15.30 uur een aquarelcursus voor beginners en gevorderden van 5 bijeenkomsten, iedere twee weken. De cursus kost € 80, exclusief materiaal. Ter plekke is materiaal tegen inkoopprijs verkrijgbaar. De locatie is het Collage Kunstcentrum Hoevelaken en het adres is Zuiderinslag 4-B in Hoevelaken.

    Graag aanmelden via